top of page
Tjorven Oslo2.jpg

Tjorven garn

Oslo

Tjorven garn på Majorstua i Oslo åpnet 15.mai 1995 og vi ligger fremdeles på samme sted i Valkyriegata 17, med samme eier. Butikken ble totalrenovert sommeren 2021, og vi tilbyr garn fra Sandnes garn, Drops/Garnstudio, Lang yarns, Solberg, Rauma garn, Lang yarns, Katia, Kremke, Knitting for Olive, Cowgirlblues og Oslo Mikrospinneri. Oppskrifter fra Sandnes garn, Rauma garn, PetiteKnit, Lene Holme Samsøe, Knitting for Olive mm. Vi har også stort uvalg av pinner og diverse strikketilbehør!

garn sandefjord.jpg

Tjorven garn

avd. Sandefjord

Tjorven garn i Sandefjord åpnet i mars 2021, og ligger sentralt i Sandefjord sentrum, nærmere bestemt Jernbanealléen 21, rett ved Byparken. Der har vi garn fra merker som Lang yarns, Sandnes garn, Drops/Garnstudio, Kremke, Katia, Cowgirlblues, Knitting for Olive og Kvitlammet. I tillegg har vi stort utvalg knapper, pinner og tilbehør, samt oppskrifter fra Sandnes garn og PetiteKnit. 

nål.jpg

Tjorven

Nål & Tråd

Tjorven Nål & Tråd er sybutikken vår og den ligger i lokalet ved siden av garnbutikken på Majorstua. Butikken åpnet i 2011, og tilbyr et stort utvalg strikkepinner fra Addi, Chiagoo, Du Store Alpakka og Knitpro. I tillegg har vi en vegg full av knapper, alt du skulle trenge av sysaker, bånd, glidelås og tilbehør til strikk og søm. Noen av våre merker er Petiteknit, Muud, No Name Company, Villy Jensen, Permin, Twig & Horn, Cocoknits, På Stell og mange fler.

bottom of page