Sukkerspinn-genseren!

Det er sikkert flere av dere som har sett "Sukkerspinn"-genseren på enten Instagram eller Facebook i det siste, og falt like hardt for den som vi har gjort. Genseren er designet av flinke Cecilie hos Ariadne garn på CC Vest, og hun har vært så snill å la oss få lov til å selge oppskriften hennes i butikken vår! 

Hun har laget sin i dobbel Børstet Alpakka fra Sandnes garn i to ulike farger (naturhvit og lys rosa), og den fargekombinasjonen lever virkelig opp til navnet sitt 'sukkerspinn'! 

Vi har nå laget to modeller av genseren som er på display i butikken. Vi har brukt dobbel tråd av Ingenua fra Katia; et av våre favorittgarn i mohairsjangeren! Genseren strikkes på pinne 7 og 9.

 

Denne modellen er strikket i Ingenua nr. 4, en rålekker rødfarge som synes i mengden! 

    

      

    

 

 

Vi har også strikket den i Ingenua nr. 68, en dus og spennende khakigrønn. Her har vi latt ryggen være glattstrikket, men ellers fulgt oppskriften på framsiden av genseren, samt ermene:

  

   

 

 

Du får både oppskriften og garn i vår butikk, samt som garnpakker i vår nettbutikk her! Dersom du ønsker å strikke genseren i garnet som er i oppskriften (Børstet Alpakka) så har vi dette også :) Men vi kan anbefale Ingenua på grunn av de spennende fargene garnet kommer i!